LinkedIn

Menu

Altena Group B.V. zoekt monteurs!

Ken jij mensen in je omgeving die graag in de techniek werken, flexibele werkhouding hebben en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Draag ze dan nu aan!!!
Dan maak jij ook nog eens kans op een mooie beloning!

Hoe gaat het in zijn werk:

  1.  Je kunt de potentiële medewerker van Altena Group B.V. aandragen middels het invullen van het sollicitatieformulier van de betreffende vacature op onze vacaturepagina.
  2.  De sollicitant hoort zichzelf ook in te schrijven met zijn of haar cv en een motivatiebrief. Zorg er wel voor dat jouw gegevens vermeld staan bij het kopje ‘motivatie’. Hier kun je voor-   en achternaam, telefoonnummer en mailadres noteren. Zonder deze vermelding kun je geen aanspraak maken op deze vergoeding.
  3.  Op het moment dat jouw kandidaat wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek krijg je hier via de e-mail bericht van en wordt er door ons gevraagd naar meer informatie. Als   het gesprek als positief wordt ervaren en de kandidaat mag starten, ontvang je binnen twee weken na datum van het kennismakingsgesprek een kleine beloning €50,- bruto.
  4.  Indien jouw potentiële kandidaat start bij Altena Group B.V. en het functioneren na een half jaar als positief wordt beoordeeld, ontvang je een aanbrengbonus van €500,- bruto. 

Spelregels

  1.  Deze regeling is alleen van toepassing op de vacatures van flensmonteur, servicetechnicus en koelmonteur (zowel regulier als offshore). Ga naar onze vacaturepagina voor verdere informatie over de vacatures.
  2.  Acquisitie en/of tussenkomst van wervingsbureaus naar aanleiding van deze actie wordt niet op prijs gesteld.
  3.  De beloning is een bruto bedrag* en wordt binnen 2 weken nadat het halfjaar dienstverband is verstreken op jouw rekeningnummer gestort. Je krijgt hier via e-mail een bevestiging   van vanuit Altena Group. 
  4.  Nadat de sollicitant is geselecteerd voor een kennismakingsgesprek zal er via e-mail een bevestiging worden verstuurd vanuit Altena Group. Dit zal ook zo zijn bij de volledige   aanbrengbonus. Uiteraard ben je helemaal vrij om zelf te kiezen of je dit bedrag deelt met de sollicitant of voor jezelf houdt!

* Dit is een bruto bedrag en zal volledig worden gestort. Je bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele opgave hiervan bij de belastingdienst