LinkedIn

Menu

Stage

Stage lopen bij Altena Group


Altena Group biedt gemiddeld zo'n 15 stagiairs per jaar een stageplek. Waarom? Omdat je als stagiair ons bedrijf en onze werkwijze goed kan leren kennen. Handig voor jou, als je op zoek bent naar een meewerkstage of als je bijna of net bent afgestudeerd. Maar ook handig voor ons. We hebben de ervaring dat stagiairs vaak een frisse kijk hebben en een echte bijdrage kunnen leveren aan de organisatie. Zo kunnen we van elkaar leren.
We zien je als stagiair eigenlijk al echt als een volwaardig medewerker. Natuurlijk krijg je je eigen stagebegeleider, maar je krijgt ook meteen veel eigen verantwoordelijkheid.

Procedure


Je kunt solliciteren op een van de vacatures op de website. Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief met daarin beschreven waarom jij denkt geschikt te zijn voor de stagefunctie. Vergeet niet aan te geven voor welke periode je stage is en voor hoeveel uur per week.

Past jouw profiel bij de stage en onze organisatie, dan ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek krijg je de kans om te laten zien welke bijdrage jij als stagiair aan onze organisatie kan gaan leveren. Zien we na het persoonlijke gesprek een mooie match en jij bent ook enthousiast, dan mag je bij ons stage komen lopen!

De andere stagiairs leer je tijdens de stage-introductiemiddag kennen. Maar ook daarna kom je elkaar nog vaak tegen tijdens je stage. Dat biedt je mooi de kans om ervaring en gebeurtenissen met elkaar te delen.Aan het begin van je stage mag je altijd een aantal dagen meelopen met onze monteurs, of soms zelfs meewerken. Zo krijg je al snel een indruk van waar het bij Altena allemaal echt om draait.

Vaste baan?

Vaak vragen stagiairs wat de mogelijkheden zijn binnen Altena Group na de stage. We kunnen je vooraf niet beloven dat je meteen aan de slag kunt na je stage. Maar komt er een startersfunctie vrij, dan kijken we eerst naar onze (voormalige) stagiairs. We kennen je immers en weten of je goed binnen de organisatie past.
Omdat Altena Group een jonge organisatie is met een groeistrategie, komen er regelmatig posities vrij.

Wat biedt Altena nog meer aan stagiairs?

•    Stagiairs ontvangen een stagevergoeding
•    Je kunt je stage combineren met het schrijven
     van je scriptie.

Ben je in de fase van afstuderen? Samen bekijken we of we tot een goede onderzoeksvraag kunnen komen.