LinkedIn

Menu

Office Assistant (Fulltime)

Functieomschrijving

Als Office Assistant ben jij het multitask talent en maak je onderdeel uit van het Office team. Afdeling Office ondersteunt de organisatie op het gebied van onder andere de algemene administratieve en planningswerkzaamheden binnen de organisatie De uiteenlopende werkzaamheden pak jij met enthousiasme op en tijdens drukke momenten ben jij degene die overzicht weet te houden. Jij weet hier orde en structuur in te scheppen. Je communiceert intern met alle afdelingen en extern met opdrachtgevers en leveranciers. Met jouw klantgerichte en dienstverlenende instelling weet jij het team ideaal te ondersteunen op het gebied van officemanagement, zoals o.a. het uitwerken van offertes en verzorgen van de projectadministratie. In deze functie rapporteer je aan de Office Manager. De standplaats van deze vacature is onze vestiging in Waalwijk. Dit betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Parttime is niet bespreekbaar.

Gewenste achtergrond

·     Een afgeronde secretariële opleiding, minimaal niveau MBO 4 bij voorkeur de opleiding Schoevers; 

·     Je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière.

·     Je hebt passie voor je vak, je bent nauwkeuring en je beschikt over aanpassingsvermogen; 

·     Je kunt goed werken met Office 365;

·     Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

·     Je durft initiatief te nemen en staat sterk in je schoenen;

·     Je bent een pittige en energieke persoonlijkheid; 

·     Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer; 

·     Je woont in de omgeving Waalwijk. 

Wij bieden jou

Altena is een echt familiebedrijf en wordt gekenmerkt door een informele en gezellige bedrijfssfeer met een no-nonsens cultuur. Wij communiceren helder, duidelijk en direct. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn (Altena Group kent een eigen bedrijfsregeling), afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.

Informatie en interesse

Wil je nog meer informatie? Bekijk dan onze website op www.altena.com, of neem contact op met Marleen Bruijns (HR Manager), bereikbaar op 0416-670700. 

Wil je meteen solliciteren? Jouw motivatie en CV kun per e-mail sturen naar HR@altena.com.  

 

Contactpersoon vacature