LinkedIn

Menu

Operator

Functieomschrijving

Ben jij een avontuurlijk aangelegde Operator die graag ervaring op wil doen? Heb je affiniteit met chemie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Operator
Fulltime 40 uur per week

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van tijdelijke apparatuur om petrochemische installaties te kunnen drainen, vullen, opwarmen, circuleren, reinigen, en drogen.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf door de werkvoorbereiding opgesteld plan met daarin een werkinstructie die jij nauwgezet opvolgt om zo te komen tot een veilig en goed eindresultaat.

Het werk bestaat voornamelijk uit:

 • Bewaken en bijsturen van belangrijke proceswaarden zoals temperatuur, druk, concentratie, en debiet tijdens de werkzaamheden.
 • Bespreken van de voortgang en de gemeten waarden met de operators van onze klanten
 • Opstellen, aansluiten, losmaken en weer verwijderen van tijdelijke installaties zoals leidingwerk, pompen, afsluiters, slangen, warmtewisselaars, ketels, compressoren, en circulatie-en opslagtanks

  Ons werk is specialistenwerk, je wordt daarom intern verder opgeleid. De interne opleidingen worden aangevuld met externe trainingen zoals bijvoorbeeld, SIR Chemisch Technisch Operator, werken met ademlucht, flensmonteur en diverse andere benodigde veiligheidstrainingen.

Gewenste achtergrond

 •          Ervaring in de petrochemie is een pré, maar niet vereist
 •          Je hebt een afgeronde MBO opleiding zoals bijvoorbeeld VAPRO A of B, procestechniek of Middelbaar Laboratoriumonderwijsniveau
 •          Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en eigen vervoer
 •          Je bent in het bezit van een geldig VCA Certificaat of bereid de
 •          Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken

Je bent incidenteel bereid om:

 •          In het buitenland te werken
 •          In de kost te gaan voor de duur van een project
 •          Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal

Als je niet geheel aan het profiel voldoet, maar wel geïnteresseerd bent neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben wij andere mogelijk die aansluiten bij je ambities in een soortgelijke functie.

Wij bieden jou

Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een organisatie met een goede werksfeer, waarbij mogelijkheden zijn voor het volgen van opleidingen en wordt gecommuniceerd in korte lijnen. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.

Informatie en interesse

Wil je nog meer informatie? Bekijk dan onze website op www.altena.com of neem contact op met Marleen Bruijns (HR Manager), bereikbaar op telefoonnummer 0416-670700.

Denk je geschikt te zijn voor deze functie en wil je meteen solliciteren? Druk dan hiernaast op de knop "solliciteren".

Contactpersoon vacature