LinkedIn

Menu

Servicemonteurs Onderhoud

Functieomschrijving

Servicemonteurs Onderhoud

Gewenste achtergrond

Als (assistent) monteur werk je samen met je collega`s aan renoveringsprojecten van luchtbehandelingssystemen. Je werkzaamheden bestaan uit timmerwerkzaamheden, coaten, reinigen, filters vervangen, verlageren en bouwen van nieuwe kasten. Je komt bij alle mogelijke soorten organisaties over de vloer, van grote overheidsorganisaties, universiteiten en ziekenhuizen tot raffinaderijen. Ons werk is specialistenwerk waarvoor je intern goed wordt opgeleid.

Als monteur ben je breed inzetbaar, werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van je eigen werk. De werkzaamheden zijn over het algemeen afwisselend en uitvoerend van aard. Voordat je aan deze functie begint, dien je te weten dat je wisselende werktijden hebt. Ook werk je soms in het weekend. Uiteraard staat daar een passende beloning tegenover.

Wij zijn op zoek naar de kandidaat met onderstaand profiel:

  • Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding
  • Ervaring in monteurswerkzaamheden is een pre.
  • Je bent flexibel als het gaat om werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen (via Altena Group)
  • Je hebt sterke affiniteit met techniek
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden jou

Altena wordt gekenmerkt door een gezellige bedrijfssfeer met een no-nonsensecultuur. Wij communiceren helder, duidelijk en direct. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau. Als ervaren allround monteur wordt een telefoon, tablet en bedrijfsbus aan je ter beschikking gesteld.

Informatie en interesse

Wil je nog meer informatie? Bekijk dan onze website op www.altena.com of neem contact op met Marleen Bruijns, HR Manager, bereikbaar op telefoonnummer 0416-670700.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens naar hr@altena.com en dan wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen. 

Contactpersoon vacature